Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
Megoldódott a zöld macska rejtélye - mi is meglepődtünk! – Tapmancs
Tapmancs

Megoldódott a zöld macska rejtélye – mi is meglepődtünk!

Állatokat befesteni egyáltalán nem szép dolog, ráadásul több állatorvos is figyelmeztetett már a veszélyeire. Mostanában sok helyen látni befestett csirkéket, nyulakat és egyéb állatokat, ennek a zöld macskának a története azonban még ennél is érdekesebb.

Ezt a zöld cicát még korábban kapta fel az internet, sokan azt hitték, hogy valaki szándokésan festette zöldre, állatvédők még egy Facebook-csoportot is létrehoztak, hogy kiderítsék, ki lehet a tettes.

Bulgária, Várna, zöld macska
Fotó: Bored Panda

Egyesek már arra is gyanakodtak, hogy a képek csak profi retusálás eredményei, egyáltalán nem létezik a zöld cica, de sok turista készített róla fotót, ami bizonyította, hogy tényleg így néz ki.

Bulgária, Várna, zöld cica
Fotó: Bored Panda

Sokan már összeesküvés-elméletben kezdtek hinni, miszerint a macska egy titkos nukleáris kísérlet eredményeként, valamilyen radioaktív anyag hatására zöldült be.

Bulgária, Várna, zöld macska
Fotó: Bored Panda

A kóbor macska színének rejtélye végül később oldódott meg:

kiderült, hogy egy zöld színű festékporon pihent napokig, ami végül beszínezte a bundáját.

A cica egyébként jól van, feltehetően nem okoztt neki semmilyen káros mellékhatást a festék, és rengeteg turista látogatta meg. Többen próbálták befogni, de ezt nem igazán hagyta, úgy látszik, színes egyéniségével jól érzi magát Várna utcáin.

Forrás: Bored Panda

Szólj hozzá!