Tapmancs
ARCHIBALD - Prevital

Full extrás, medencés játszótérrel lepte meg kutyusait ez a gazdi

Egy pennsylvániai férfi igazi vidámparkot alakított ki kedvenceinek a hátsó kertben. Aaron Franks szerintünk joggal érdemelné meg a legkretívabb gazdinak járó elismerést, ugyanis leesett az állunk attól, amit két kezével épített négy kutyusa részére.

Bárki megirigyelné azt a játszóteret, melyen Tessa, Bruno, Cooper és Mia garázdálkodhat amikor csak kedvük tartja. Gazdájuk az egész kertet annak szentelte, hogy egy komplett szórakoztató-központot létesítsen a kutyáknak medencével, akadálypályával, kényelmes pihenőhelyekkel és sok minden mással.

Fotó: Aaron Franks

Etetem és itatom őket rendesen, naponta hatalmas sétákat teszünk, de úgy éreztem, ez sem elég számukra. Hiába kapják meg az előírt testmozgást, a nap végén ugyanolyan fáradhatatlanok, mint reggel. Úgy gondoltam, hogy ez remek módja lehet annak, hogy kifejezzem a szeretetemet feléjük, jó érzéssel tölt el, hogy boldoggá tehetem őket

– meséli Aaron.

Bár a háromemeletes, kalóz-tematikájú játszótér úgy tűnik, hogy teljesen készen van, folyamatosan bővül és színesedik. Amikor csak teheti, a férfi folyton barkácsol valamit rajta, hogy még extrább legyen. Gyere, tegyél velünk egy sétát a csodák palotájában:

Fotó: Aaron Franks
Fotó: Aaron Franks
Fotó: Aaron Franks

Érdemes a részleteket is jól szemügyre venni, nem mindennapi játszóházban rosszalkodhatnak ezek az ebek:

Fotó: Aaron Franks
Fotó: Aaron Franks
Fotó: Aaron Franks

Végezetül esti pompájában is van néhány kép a játszótérről, valami gyönyörű:

Fotó: Aaron Franks
Fotó: Aaron Franks

Fotók: Aaron Franks, Forrás: The Dodo

Szólj hozzá!