Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
5 budai szórakozóhely, ahol a kutyádat is szívesen látják – Tapmancs
Tapmancs

5 budai szórakozóhely, ahol a kutyádat is szívesen látják

Itt a nyár, munka után másra sem vágyunk mint egy hideg fröccsre, egy jó pofa sörre vagy éppen egy szaftos hamburgerre. Összegyűjtöttük és kipróbáltuk azokat a budai helyeket, ahol nem csak titeket, de kutyáitokat is szívesen látják a nyári estéken.

Avar

Avar Presszó és Sörkert
Fotó: Facebook / Avar Presszó és Sörkert

Az I. és a XI. kerület határán, az Avar utcában bújik meg ez az igazi, vidéki kiskocsmára emlékeztető hely. A két kerületnek olyannyira a határán van, hogy az Avar utca jobb oldala a XI., míg a bal oldala az I. kerület fennhatósága.

Az Avar egy igazi gyöngyszem, mert tényleg egy hangulatos, kisvárosi, igazi törzshelynek való lugas kertben találja magát az ember a Hegyalja út mellett, néhány percre a belvárostól. Fröccs, kézműves sörök, klasszikus melegszendvics, helyben sült pogácsa, jó hangulat vár minket és kutyánkat az Avarban.

Avar Presszó és Sörkert
1118 Budapest, Avar utca 31.
+36 (1) 877 5686

Jégkert

Fotó: Facebook / Jégkert Cafe

A Jégkert a Széna tér közelében kézműves csapolt sörökkel, limonádékkal, óriás hamburgerekkel valamint csocsóval, ping-ponggal, biliárddal, léghokival és tekével csábít minket és négylábú társainkat.

A hely különlegessége, hogy minden asztal felett van egy lampion, amin ha a vendég megnyomja a gombot, a pincér már messziről látja. Vége az idegesítő és kellemetlen integetésnek! Kényelmes még az is, hogy minden vendég kap egy vonalkódos kártyát, amire folyamatosan írják a fogyasztást, így távozáskor nem okoz problémát a külön fizetés.

Jégkert Cafe
1027 Budapest, Bakfart Bálint utca 2.
+36 (70) 311 3000

Semmi Extra

Semmi Extra (Bartók)
Fotó: Facebook / Semmi Extra

A Semmi Extrában is a hamburger a sztár, amit nyáron nemcsak a hatalmas és hangulatos pincehelyiségben, hanem a teraszon is fogyaszthatunk. Ezen a helyen azt szeretjük még nagyon, hogy a fröccs és a sör mellett ha valaki nem hambira vágyik, lehet falatozni a különböző fogásokból, sörkorcsolyákból.

Ne tévesszen meg titeket a hely neve, a Semmi Extra pont egy kis extrát nyújt a fáradt hétköznapok végén, de mindezt egyszerűen és barátságosan teszi.

SEMMI EXTRA
1114 Budapest, Bartók Béla út 62-64.
+36 (1) 209 0305

Budai Parkszínpad

Fotó: Facebook / Új Budai Parkszínpad

Egy korszak és több generáció szórakozóhelye volt az eredetileg 1958-ban épült Budai Parkszínpad, ami hosszú csend és hanyatlás után 2015-ben nyitotta meg újra kapuit, hangulatos fényekkel, kedves kiszolgálással, esti zenés programokkal, koncertekkel. Italok tekintetében főleg a bor és a fröccs vonalat ajánljuk itt, ha megéheznétek, a Montenegrói Gurman grilleterasza házon belül foglal helyet.

A Kosztolányi Dezső tértől szinte néhány lépésre, hűvös és hatalmas kerthelyiségével vár titeket és kutyáitokat az Új Budai Parkszínpad.

Új Budai Parkszínpad
1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér
+36 (30) 261 5859

Bölcső

Bölcső Gasztroupb
Fotó: Facebook / Bölcső Bar & Food

A Bölcső egy igazi gasztropub, egy kocsma, ahol jól is lakhatsz. Az egyszerű étlapról gyorsan kiválaszthatod a neked tetsző vacsorádat, amit egy kézműves sörrel öblíthetsz le, ha pedig nem vagy nagyon éhes, kipróbálhatod a kétszersült steak burgonyát, házi BBQ-szósszal.

Ha arra jársz, nagy eséllyel találkozhatsz Hérával, a szuperkedves helyi kutyával. Fontos, hogy ne etessétek, de ha megvakargatjátok a fülét két sör között, biztosan imádni fog titeket!

Bölcső Bar & Food
1111 Budapest, Lágymányosi utca 19.
+36 (1) 308 8210

Felkészülnek a pesti helyek!

Hamarosan jelentkezünk a pesti kutyás-kiülős-evős-ivós helyekkel, ha nem szeretnétek lemaradni, kövessetek minket Facebookon! Addig is kellemes hűsölést a nyári estékre! 🙂

Borítókép: Flickr / Will Murphy

Szólj hozzá!