Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
Impresszum és médiaajánlat – Tapmancs
Tapmancs
impresszum

Impresszum és médiaajánlat

Küldetésünk

Szeretnénk megteremteni és lelkes gazdája lenni a legnépszerűbb és legjobb állatokkal foglalkozó közösségi oldalnak. Legyen szó cuki fotókról vagy videókról, programajánlóról esetleg szakértőinktől és állatorvosainktól érkező tanácsokról, nálunk minden tartalmat megtalálhatsz, ami állatokkal kapcsolatos.

Kik vagyunk?

Sok mindent írhatnánk magunkról, de a két legfontosabb közös tulajdonságunk, hogy imádjuk az állatokat, és mindannyiunk munkája kapcsolódik valahogyan az internethez.

Ingrid, főszerkesztő

Ingrid – szerkesztő

Ingrid elhivatottan, sokszor a nap 24 órájában gondoskodik róla, hogy az oldal mindig tele legyen szuper és naprakész tartalommal. A cikkek szerkesztésében legtöbbször Saci névre hallgató sziámi macskája akadályozza, többször ráfekszik ugyanis a számítógépére, és mi sem mutatja jobban, mennyire szereti a Ponyvaregényt, hogy aranyhalait Mia Wallace és Vincent Vegaként nevezte el.

Gábor, IT-srác

Gábor – bitek és bájtok

Gábor amolyan mindenes nálunk: ő intézi a weboldal körüli motorháztető alatti dolgokat, és mindenféle unalmas adminisztrációval járó papírmunkát. Mivel sokat beszél, őt küldjük az egyeztetésekre és ha be kell mutatni valakinek az oldalt. Kázmér nevű sziámi macskája nyolckilónyi tömény szeretet, legtöbbször az ölében dorombol, miközben gazdája az oldalon dolgozik.

Médiaajánlat

Oldalunkon lehetőség nyílik hirdetések elhelyezésére, legyen szó rich media, videó, PR megjelenés vagy klasszikus banner formátumokról. Rugalmasak vagyunk, keresd bizalommal Gábort a mediaajanlat@tapmancs.com címen!

Technológia

Oldalunkat a világ legjobb blogmotorja, a WordPress hajtja. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy a WordPress napról-napra egyre jobb és kényelmesebb legyen.

Kapcsolat

Ha nem találtad meg, amit keresel, vagy bármilyen kérdésed, észrevételed adódott, keress minket az oldal alján található népszerű közösségi oldalakon, vagy írj nekünk e-mailt az info@tapmancs.com címre, válaszolunk!