Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
Szobrot állítottak Brutus, a szupermarket őrzőjének emlékére – Tapmancs
Tapmancs

Szobrot állítottak Brutus, a szupermarket őrzőjének emlékére

Brutus minden áldott nap átsétált flintshire-i otthonából a közelben lévő szupermarketbe, hogy a dolgozókkal és a vásárlókkal lógjon. Mindenki ismerte a környéken, de sajnos nem sokkal ezelőtt a cica elhunyt, az üzlet azonban örök emléket állíttatott szeretett kedvencüknek.

A macska olyan volt az ittenieknek, mint egy kis kabala. Mindig, ha a bevásárlást intézték találkozhattak a bársonytalpúval, aki kedvesen köszöntött bárkit. A dolgozók is nagyon a szívükbe zárták a gyönyörű cicát, aki legszívesebben a hús- és halrészlegen szeretett kolbászolni.

Brutus saját Facebook-oldalt is kapott, ahol több mint 12 ezer rajongóra tett szert.

Fotó: Laura Kelter
Fotó: Mary Saifelden

Sokak életét megérintette, így halála is mély nyomot hagyott azokban, akik akár egyszer is találkoztak vele. Az üzletvezetők úgy döntöttek, hogy emléket állítanak a macskának, ezért gyűjtésbe kezdtek, hogy Brutust szobor formájában tegyék halhatatlanná.

Több ezer dollár gyűlt össze, ebből egy közel 46 centis bronzszobor készült el.

Fotó: Brutus “The Morrisons Cat”
Fotó: Mary Saifelden

Szerettünk volna egy kis emlékhelyet neki, így a vásárlók mindig üdvözölhetik. Mindenki imádta a kis ajtónállót, ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy ez a szobor ünnepli az életét és fenntartja majd az emlékét a jövőben.

Fotó: Brutus “The Morrisons Cat

Borítókép: Sharon EdwardsBrutus “The Morrisons Cat”, Forrás: Bored Panda

Szólj hozzá!