Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
Kutyával is bemehetnek az utazók a Mol töltőállomásaira – Tapmancs
Tapmancs

Kutyával is bemehetnek az utazók a Mol töltőállomásaira

Kutyával is bemehetnek az utazók a Mol Nyrt. magyarországi töltőállomásaira, hogy a nyári melegben ne kelljen az autóban hagyniuk az állatokat.

A vállalat keddi közleménye szerint az intézkedés a 450 Mol-partner töltőállomásra vonatkozik és egész évre szól, de – mint írták – a kisállatoknak és gazdáiknak a nyári hónapokban van a legnagyobb szükségük a pihenésre a légkondicionált helyiségekben.

A feltételek azonosak a kisállatbarát helyek házirendjével:

a töltőállomások közösségi tereibe egészséges és megfelelően nevelt, oltással ellátott és szobatiszta, pórázon, táskában vagy kézben tartott kutyával, saját felelősségre lehet betérni

– írták. Hozzátették, hogy a forgalmasabb utak mentén július közepétől kisállat-felszerelést – például pórázt vagy etetőtálkát – is árulnak.

Jó hír gazdiknak: a MOL töltőállomások állatbarátok lettek, mostantól négylábú kedvenceiteket is várjuk! 🐶🐱

Posted by MOL on 4. júl 2017

A közlemény idézi a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetőjét, Orosz András a felelős állattartás jelentőségét hangsúlyozta és hozzátette, hogy a kutyák fogadásával szeretnék könnyebbé tenni az utazást az év legmelegebb időszakában.

Borítókép: Pixabay / Leo_65, Forrás: MTI

Szólj hozzá!