Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
13 alkalom, mikor a magyar rendőrök állati jót cselekedtek – Tapmancs
Tapmancs

13 alkalom, mikor a magyar rendőrök állati jót cselekedtek

Azért is szeretjük a Magyar Rendőrség Twitterjét, mert rengetegszer osztanak meg sikertörténeteket, melyeknek a főszereplője bizony egy bajba jutott állat. Állatmentések, megható történetek és érdekes kalandok közül válogattunk.

1. Ez a bárány Monornál okozott dugót az autópályán, a motoros rendőrök fogták be, aztán lőttek is vele néhány zseniális szelfit:

2. Ezt a sérült, iszapba ragadt őzikét a Tiszából mentették ki. A partról nem tudták megközelíteni, ezért hajóval segítettek rajta.

Fotó: Twitter / police_HU

3. Samut egy autóból dobta ki szívtelen gazdája. Neki szerencséje volt, az egyik rendőr nagymamája fogadta örökbe!

Fotó: Twitter / police_HU

4. Egy legyengült, törött szárnyú héja segítségére siettek Tiszaföldváron, a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársaival.

Fotó: Twitter / police_HU

5. Ezt a kutyust egy kávézóból lopták el, de az V. kerületi rendőrök két nap alatt a nyomára bukkantak és vissza is szolgáltatták a gazdiknak.

6. Zápor levetette hátáról lovasát, majd elvágtatott. Motoros rendőrök egy lány segítségével fogták be és nyugtatták meg az összezavarodott állatot.

Fotó: Twitter / police_HU

7. Fészekből kiesett fiókát mentettek a csongrádi rendőrök, miután felépült, szabadon engedik majd:

8. Egy körözött férfi keresése közben kiéhezett kaméleont és kutyákat találtak a rendőrök. Az állatok már jól vannak, később a férfit is elfogták.

Fotó: Twitter / police_HU

9. Összesen 54 kölyökkutyát szállított borzalmas körülmények közt egy férfi. Mindenki megúszta a kalandot, kivéve az elkövető, aki állatkínzásért felel.

10. Danit, a vakvezető kutyát a Városligetben találták meg a rendőrök. Szerencsére volt chipje, ezért beazonosították, majd visszajuttatták gazdájához.

Fotó: Twitter / police_HU

11. Jégen rekedt, rémült őz mentése. Az akció sikeres volt, az állat boldogan elvágtatott, miután a rendőrök segítettek rajta!

12. Zeuszt egy állatkereskedésből tulajdonították el, de a kaméleon48 óra után végül előkerült.

13. Bambi elkóborolt, megtalálója pedig úgy döntött, megtartja magának a törpe pincsert. A rendőrök juttatták vissza gazdájához az ebet!

Fotó: Twitter / police_HU

Forrás: Twitter / police_HU

Szólj hozzá!