Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /data/7/3/73cef914-d365-44ea-86d7-28cc5ba2fb22/tapmancs.com/web/wp-includes/wp-db.php on line 3380
Horgászokkal is összebarátkoztak a bátor mosómedvebébik – Tapmancs
Tapmancs

Horgászokkal is összebarátkoztak a bátor mosómedvebébik

A National Geographic videójában három cuki és nagyon bátor mósómedvekölyök barátkozik össze néhány horgásszal.
Az ohiói Woosterben készült a felvétel, amin az látható, hogy három bolyhos kis mosómedve teljes magabiztossággal kezdeményez barátságot az emberekkel.

Az egyik férfit úgy megrohamozták szeretettel, hogy még a fejére is felmásztak. A mosómedvék úgy megszokták az emberi jelenlét közelségét, hogy nem veszik zokon, ha a természetben is felbukkannak, bátran üdvözlik őket.

Ennek a három csöppségnek az anyja nem jelent meg a közelben, ezért a horgászok azt gyanították, hogy elárvult csemeték lehetnek. Mivel ebben nem lehettek biztosak, ezért az erdőben készítettek nekik egy búvóhelyet, ami a ragadozóktól megvédi őket, ám ha az anyjuk mégis felbukkan, újra egyesülhet a család.

Arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy a vadonban egyedül bóklászó állatok nem mindig árvák, sokszor az anyjukat várják, ezért nem érdemes közbeavatkoznunk!

Szólj hozzá!